Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Skala
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 4. oktober
Tid 22.00 - 00.00
Billett 200,- / 300,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

KingSkurkOne

KingSkurkOne er tilbake med sitt første album på fire år, og nå har han førpremiere av albumet på Samfundet!

NB! Konserten er flyttet til Skala!

Denne gangen i et annet format enn hva vi er vant med å høre han i. 'Oversvømmelse av lægs på vår livssituasjon' er en førti minutter fulladet med friske og sporty bass-tunge låter, tungt inspirert av britisk garage og two-step.

Alle sporene er komponert og produsert av duoen Chingo (Tor Eyvind Jørgensen og Daniel Robstad), som har samarbeidet tett med klubb-orientert musikk i over seks år. På plata finner du gjester som NMG-kollega Lars Vaular og Oprofesjonell (Uteklubb). Tracklisten på plata er basert på rekkefølgen musikken har blitt laget i, noe som er ekstra synlig i tekstene, som gjenspeiler de store omveltningene i Skurkens liv de to siste årene. Den tar deg med på Skurkens sene overgang til voksenlivet, som i kontrast til hans tidligere utgivelser nå også preges av blant annet eiendomsmarkedet, fast forhold, ny bil og nyfødt barn. Du vil høre en betraktelig mer reflektert Skurk enn tidligere, på mer voksne og avanserte produksjoner enn noen gang.

KingSkurkOne har satt sitt spor i Oslo, for så i hele Norge med sin monsterhit “Bængshot” i 2017. Etter dette har han fortsatt å briljere i hiphop-scenen, og fikk på Tøyen Holding gigen i Storsalen hele publikum til å skrike at de er broren hans. Nå kommer han tilbake for å løfte Storsalen, nok en gang!

Siden hans artistdebut i 2015 med EP-en “5 Cheese” har KingSkurkOne vært å høre de fleste steder. Han har gitt ut 2 album, 2 EP-er og en håndfull features med artister som UNDERGRUNN, Lars Vaular, Tøyen Holding, 612 og fler. Lista er lang, og KingSkurkOne har oppnådd en etablert plass i den norske hiphop-scenen. Fete gigs, fulle hus, sertifiserte hits og lekne bars. Med platina-sertifiserte “Lil Homie” fra 2018, og det kritikerroste albumet “Raps, tags og traplægs” blir ikke dette noe annet en helt rått.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler