Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 22. februar
Tid 21.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Villskudd // Knaus

Villskudd er bandet som insisterer på at etter råkk, så skal det være råll!

Siden dannelsen i 2022, har de fem kameratene sluppet én EP, ett album, en rekke singler, og spilt mye. Etter to år på veien kan bandet snart telle hundre opptredener på alt fra Rockerfeller til folketomme torg. Om debutalbumet Alt er Annerledes, skrev Hook Magasin følgende:
“Hvordan skal man oppsummere et band med bygdesjarmen til Dylan, skrik og skrålen til CC Cowboys, refrengene til DeLillos, poesi á la Bjella og komplett Green on Red-diskografi i CD-shifteren på Volvo'n, på full guffe på vei til øvingslokalet… Det er hjerteskjærende låter om å se tilbake, kjærligheten, flytte fra det som var godt, angre, bråke, døden, livet.”
Hannah Kleiven, Hook magasin.

Gjennom høsten har bandet spilt inn andreplata i en grisebinge på Hedmarken. Albumet kommer ut mai 2024. Medlemmene i Villksudd er i 20-årene, og heter som følger: David William Øynes, Alf Kippersund Nordseth, Carl Anders Sørheim, Markus Lierhagen og Johannes Gartland.


Dørene åpner 20:45

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler