Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 24. februar
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

LIAR // Knaus 23.59

LIAR er en elektronisk trio som består av tre triste jenter. Iscenesatt i en mørk klubb kjeller, gjenspeiler musikken deres myter og legender. Trioen reflekterer over eksistensielle kriser, maktforhold og populærkultur; AKA the mess of it all.

LIAR er en elektronisk trio basert mellom Oslo og Berlin. Morstaq, Rae og Tia Taro lager bangers, ofte alene, men også i samarbeid med veletablerte og nye navn i bl.a. den norske og tyske elektroniske musikkscenen. Noen samarbeidspartnere inkluderer: Kim Dürbeck, Markus Anskau (fochs koshka), Soldal og DJ Planet Express.
Lydbildet deres reflekterer noen av de ulike sjangrene de har hørt på og latt seg inspirere av så langt i livet; R&B, garage, dub, techno-pop og jazz.

Gruppen debuterte på Bylarm i 2022 med kun én utgitt sang; Damaged Goods. Singelen har gjort det godt i undergrunnsmiljøer og på radiostasjoner i utlandet (Vietnam, DK). LIAR begynte året med å bli nevnt i P3 sin liste over ti artister å følge med på live i 2023, før veien videre førte til Trondheim Calling.

Siden den gang har LIAR holdt fram med å ta flere store steg som live-act, blant annet da de spilte Blå i Oslo under Camp Øya i juni og straks kommer også LIAR sin debut-EP.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler