Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 3. februar
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Alicia Panambi // Knaus 23.59

Med utspring fra jazzlinja i Trondheim, fremfører låtskriver og vokalist Alicia Panambi egen musikk med sterke referanser til svensk popmusikk som Dina Ögon og Veronica Maggio.

Musikken til Alicia henter også inspirasjon fra soul artisten Yebba i tillegg til det norske pop-ikonet Emilie Nicolas. Panambi er født og oppvokst i Stockholm, og har de siste årene markert seg i det svenske jazz- og popmiljøet. Etter å ha bosatt seg i Norge, er Panambi klar for å innta den norske musikkscenen.

Akkompagnert av catchy riff, smakfulle gitarsoloer, og drivende trommespill, formidler Panambi fengslende tekster om kjærlighet, lengsel, nostalgi og barndomsminner. Her kan det forventes drømmende skandinavisk soul, feelgood motown-inspirerte grooves, og nostalgiske gitar og bass-sounds inspirert av 60-tallet.

Med fremragende tekstformidling på morsmålet svensk, kan du forvente en konsertopplevelse som både er feelgood og easygoing, samt full av trøkk og energi.

Alicia Panambi - vokal & låtskriver Gustav Skaaret - gitar
Gard Kronborg - bass
Skage Larsen - trommer
Sondre Moshagen - keys

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler