Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 2. februar
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

b0ka b2b Lakeshouse // Knaus 23:59

En gjeng, to prosjekter

b0kas medlemmer har vært venner siden barnehagen. Debutalbumet er et hjertebarn som har vokst i takt med medlemmenes liv, og som reflekterer hvordan vennskapet forandrer seg fra barndom, ungdom og til voksen alder. Gjennom vennskapets flere faser har musikken alltid vært en sentral del av deres historie.

Bandet har et bredt spekter av uttrykk. b0ka har alltid vært eklektisk og utforskende; fra dyp klubb til hjerteskjærende ballader, eller lettbeint pop til apokalyptisk disko. Musikken henter inspirasjon fra blant andre Wham, 100 gecs, Prince og Destiny’s Child.

b0ka har gitt ut en rekke singler, ep-er og slapp debutalbumet "Forever, My Friend" i 2023.

I livesammenheng er bandet kjent for å blande energisk klubbmuskk med organisk instrumentering som ofte setter i gang dansegulvet. b0ka har varmet opp for blant andre Lemaitre, Arif og CLMD - og har spilt flere konserter på klubber i Bergen og Oslo, slik som Jæger, The Villa, Dattera til Hagen, Østre, samt spilt på Øyanatt, Insomniafestivalen og Malakoff.

Lakeshouse er b0ka’s mer klubb-orienterte prosjekt. Kvartetten er signert på det legendariske Manchester-labelet Paper Recordings og har høstet gode kritikker i utenlandsk presse. DJ-mag kaller musikken “bonkers”. Bandet tar inspirasjon fra tibetansk folkemusikk, fransk house og NRK sitt nettarkiv.

Dørene åpner 23:45

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler