Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør UKA
UKA
Dato 8. februar
Tid 18.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

UKEsjefvalg UKA-25

Et heidundranes UKA-23 er lagt bak oss, og i kjølvannet av fjorårets festival så skal en ny UKE skapes. Det er tid for at Storsalen skal velge UKEsjefen for UKA-25! Valget skjer i Storsalen torsdag 8. februar.

Møt opp enten om du ønsker å stille til valg selv, eller som du ønsker å bli med på å stemme frem den neste lederen av Norges største kulturfestival. Bli med og stem frem den neste lederen av Norges største kulturfestival, UKA! Alle med gyldig medlemskap på Samfundet har stemmerett, men husk gyldig medlemskort da du trenger dette for å kunne avgi din stemme. Merk at dørene åpner 17:30 og møtet begynner kl. 18.00. Valget vil streames live på UKA sin YouTube-kanal, men det vil verken være mulig å stille kandidatene spørsmål eller avgi stemme med mindre man er tilstede i Storsalen.

UKEsjefvervet er et av studentmiljøets aller største verv. Det gir deg unik mulighet til å forme en organisasjon som mange studenter i Trondheim har et sterkt forhold til. Det er et verv som er fylt av endeløs glede, spennende utfordringer og dyktige mennesker. UKA vokser i takt med at man vokser inn i rollen som UKEsjef, og man har over 1,5 år på å planlegge en festival. Vervet krever ingen forkunnskaper annet enn engasjement og tid. Dersom du har gode ideer for hvordan UKA-25 skal bli tidenes UKE - still til UKEsjef og bli den som legger grunnlaget for den femtitredje UKA!

Hvis du kunne tenke deg å stille som kandidat eller kjenner noen som burde oppfordres til å stille, ta kontakt med UKEsjef for UKA-23, Kari Johanne Sørensen Bøckman. Hun tar gjerne en uformell prat hvis du vil vite mer om stillingen eller bare vil prate litt. Kari kan nås på telefon (907 70 032), eller mail (ukesjef@uka.no). Ellers kan du også tå kontakt med resten av UKEstyret for informasjon om stillingen.
Det er også mulig å melde sitt kandidatur direkte til Samfundetstyret (styret@samfundet.no), eller melde seg som kandidat for Storsalen på Samfundsmøtene i forkant eller på valgdagen.
Håper vi sees i Storsalen 8. februar!

Foto: foto.samfundet.no


De forhåndsmeldte kandidatene er:
- Nikolaus Weidemann Wieland
- Selma Lindseth Lindeman
- Magnus Rønnevig
- Oskar Presthaug Rasmussen

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler