Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 18. november 2023
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Mörmaid // Knaus 23.59

Mörmaid er en konstant utforskende skikkelse i elektronikaens landskap, og balanserer på en hårfin linje mellom det fengende og det eksperimentelle.

Med en sterk sans for rytmisk energi og harmonisk driv, en eterisk stemme og personlige tekster, skaper Mörmaid musikk som både er hypnotisk, emosjonell og med en uimotståelig puls som tar deg til fange.
Hun har så langt samarbeidet med artister som Ben Alexander, Bård Berg og Murmur, og har remixet for blant annet Sea Change, Ida Stein og Aggie Frost. Hennes første, egen-utgitte EP “No Sharp Edges” ble sluppet i 2020, hvorav låtene “Turn Away” og “G.R.B” ble anbefalt av P3 Urørt.
I løpet av de siste to årene har hun gjestet både by:Larm og Trondheim Calling, og i 2022 signerte hun til Beat Palace Records, hvor hun slapp sin andre EP "Push Pull”. Sommeren 2023 fulgte en remix-EP, med Lindstrøm, Maud, Bård Berg, Sónia Trópicos og Sea Change sine tolkninger av låtene.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler