Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 19. august 2023
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Nelly Moar // KNAUS 23.59

Nelly Moar er klar til å dominere R&B-scenen.

Den bergensbaserte artisten har en fantastisk stemmeprakt, et usedvanlig egenartet uttrykk, og ikke minst en EP full av fengende og stilsikre låter som får en til å hige etter mer. Nellys Spellemannsnominerte EP ble sluppet 27. mai 2022 på Full Effekt Records og har mottatt svært god kritikk. Alle låtene har blitt listet på P3X, mens «More» og «Pussyboy» har i tillegg blitt listet på P3. Februar 2023 fulgte hun opp med "In My Head", hennes sterkeste låt hittil.

Musikken hun lager er feelgood, selvsikker og elegant med en god dose attitude. Nelly er oppvokst i en musikerfamilie og har nettopp fullført i en bachelorgrad i utøvende jazzvokal på Griegakademiet. Sjangermessig holder hun seg hovedsakelig innenfor RnB med preg av soul, pop og jazz. Inspirasjon henter hun fra bl.a. Erykah Badu, D'Angelo, Kaytranada, Daniel Caesar og Joyce Wrice. Hun har en fot i fortiden, men er unektelig fremoverrettet i sin sjangermiks.

17 juni 2022 holdt Nelly sin debutkonsert på Bergenfest hvor hun beviste for et fullstappet Magic Mirrors at hun virkelig er en artist man både vil og kommer til å høre mer av i tiden som kommer. Hun fikk strålende kritikk fra Bergens Tidende og Rubato, sistnevnte utnevnte henne som Bergens neste superstjerne. På Vill Vill Vest 2022 stadfestet Nelly at hun allerede er en begavet liveartist.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler