Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 27. januar 2023
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Of All Things // Knaus 23:59

Of All Things kommer til Knaus!

Fuzz og delaydrevne, melodiske gitarer er i sentrum av lyden deres med store, punchy trommer som bygger opp under. Lyden deres er rå og upolert, men likevel legger bandet vekt på detaljene. Bandet har spilt flere konserter i forskjellige byer i Norge, bl.a. Hulen og Kvarteret i Bergen, BLÅ i Oslo, og spilte Vill Vill Vest i 2021. Nå i høst inntok de scenen på By:larm og tilbakemeldingene var ikke annet enn positive, både for musikken deres og for scenetilværelse. Deres unge, fryktløse tilnærming til live-opptreden er noe som virkelig fester seg med publikum.”

Of All Things gav ut debutsingelen “Tainted” i september. Låten har bl.a. blitt anbefalt på Urørt, blitt C-listet og fikk en god anmeldelse på p3.no, og i radioprogrammet musikklunsj på Nrk p13.

13 januar 2023 slapp bandet sin nye låt “Disco Biscuits” som er pakket inn i disco-trommer, rockeriff og 80-talls synth!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler