Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 19. januar 2023
Tid 21.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Torzdagzjazz: HORDA

Z-serien er en jazzkonsertserie på Samfundet. Vi håper jazzen skal få en enda større oppmerksomhet i Trondheim, og ikke minst på Samfundet. Her er årets første konsert i Z-serien

Bandet HORDA består av fem unge musikere med bakgrunn fra institutt for rytmisk musikk ved UiA. Bandet spiller komposisjonene til Martin Raev og Kristoffer Hjelmaas Sivertsen.

De er nå aktuelle med sin EP "Missing Time"
og inviterer til releasekonsert!

Med klarheten og lettheten til nordisk jazz blandet med den råe eksplosive kraften til blues og rock tar HORDA lytteren med på en musikalsk reise som få andre. Inspirert av artister som Pat Metheny, Aaron Parks, Nate Smith og Snarky Puppy blander HORDA uttrykk for å fortelle en større, episk historie.

For HORDA står dynamikken og samspillet mellom musikerne i sentrum. Det gir lytteren muligheten til å tolke budskap, uten å antyde noe konkret. Musikken er tilgjengelig med sine lette og sterke melodier, samtidig som den utfordrer lytteren med unike klangfarger.

Kristoffer Sivertsen - Gitar, komposisjoner
Martin Raev - Piano, komposisjoner
Viktor Ekeløve - Trommesett
Sigurd Aadland - Bass
Anders Skjerdal - Trompet"


Dørene åpner kl. 20.30
Konsertstart kl. 21.00

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler