Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 19. november 2022
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

My Friend Joe// Knaus 23:59

My Friend Joe er et Trondheimsband som spiller fargerik og leken indiepop.

Kvartetten består av fire ambisiøse musikkstudenter som ønsker å gi deg en herlig blanding av feelgood og melankoli. Med inspirasjoner som Boy Pablo og Sondre Lerche forsøker de å gjøre Bergen-sounden til sin egen i Trondheim. Her blir det flust av glitrende gitarriff, lekne basslinjer og en ungdommelig sjarm som mange glemmer i disse dager. My Friend Joe har servert en ny låt hver måned i hele 2022, som en unik popfabrikk i bartebyen, og nå inntar de Knaus med sin herlige tilstedeværelse og energi. Det blir garantert groovy, catchy og lilla!

Det siste året har bandet blitt lagt merke til av blant annet NRK P3 Urørt, New Music Friday Norway og studentradioer rundt om i landet. I den populære musikkspalten Best akkurat nå skrev NRK P3 at «My Friend Joe serverer en boks med sjokolader trukket i utforskende overganger, fengende refreng og friske riff – med en god dose dansbare trommeslag.» Vinterkulden vil rask danses vekk på Knaus denne lørdagskvelden!

Medvirkende:
Marie Bråthen – vokal og gitar
Johan Nes – trommer
Simon Garcés - gitar og kor
Simon Torsvik Thingnes – bass
Dina Bråthen – keys, kor og perkusjon

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler