Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 24. februar 2023
Tid 21.30 - 23.30
Billett 200,- / 250,-
Aldersgrense 18 år

Hedda Mae // Klubben

Hedda Mae skaper høyenergisk stemning i Klubben i februar! Dette vil du ikke gå glipp av <3

Bergens popdronning Hedda Mae ble møtt med strålende kritikker etter hun gikk av scenen på Rockefeller på by:Larm 2020 og verden lå klar for hennes føtter. Da pandemien inntraff kun dager etterpå gikk plutselig alle konsertplaner og utenlandssatsning i vasken, Hedda og produsendt Benjamin fikk masse til i studio. Dette resulterte i en kreativ boost og reise i ulike genre og uttrykk.

I september 2022 returnerte Hedda til by:Larm hvor det hele begynte, denne gang på festivalens hovedscene Sentrum Scene, hvor hun slapp sin tredje EP, som avrundet hennes trilogi-prosjekt av EP-er, samme kveld. Etter en fantastisk mottakelse fra nasjonal og internasjonal presse samt publikum, er hun nå klar for å legge ut på en Norgesturné og presentere prosjektet, som nå er enda mer fargerikt og høyere enn før.

Hedda Mae har et unikt talent i å absorbere en rekke kjente inspirasjoner fra estetikken på 90- og 00-tallet, for å lage futuristisk popmusikk som er helt hennes egen sound. Hennes groovy, energiske og lekne holdning har blitt varmt mottatt av fans, presse og radio i Norge og internasjonalt.

"Hypen rundt Hedda Mae might just get louder" - Ballade.

"Det er vanskelig å ikke la seg rive med av låtene til Hedda Grønhaug alias Hedda Mae, SPESIELT live" - 730.

"Hedda Mae viser at hun er en av de beste popartistene Norge har" - Dagens Næringsliv.

"If Hedda Mae was alive during the 90's she'd of probably been one of the biggest pop stars of the time" - A1234.

Obs: Minner om at FHS-elever og lærlinger ikke regnes som studenter, og må følge den generelle aldersgrensen på 20 år. Send oss melding på facebook ved spørsmål!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler