Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 27. september 2022
Tid 19.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Foredrag: Økouka Trøndelag på Samfundet

Vil du lære om sammenhengen mellom jord, mikrober og tarmen? Eller drømmer du om dyrke mat i din egen hage, men synes det virker komplisert, dyrt og tidkrevende å komme i gang?

Studentersamfundet og Økouka Trøndelag inviterer til en helaften dedikert til grønnsaker. Velkommen skal du være!
Andreas Dønåsen er både fysioterapaut, bygartner og fermenteringsentusiast. Han tar oss med på en reise inn i økologiens mikroskopiske liv, hvor vi ser på sammenhengen mellom menneske og natur. Vi får høre om hvilken jordbruksfilosofi som legger til rette for god helse – i form av frisk jord og sunne mennesker – og hva du selv kan gjøre for å bygge et robust immunforsvar og god fordøyelse.

Spoiler: prøv å dyrk litt selv, og spis fermentert mat!

Det blir derfor en kort pause med spennende smaksprøver av fermentert mat, før den folkekjære greenfluenceren og forfatteren Maria Berg Hestad lærer oss hvordan vi enkelt kan komme i gang med kjøkkenhagen. Hun byr på et foredrag stappfullt av praktiske tips: Hvilke grønnsaker er lettest å lykkes med? Hvordan forkultiverer man, og utnytter både plass og sesong best mulig? Hvilke gratis materialer kan man bruke for å bygge pallekarmer og god jord? Alt dette, og mye mer!
Vel møtt!

Arrangementet er gratis!


Doors 18:30

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler