Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Dato 14. september 2022
Tid 19.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Onsdagsdebatt: Seksualundervisning

Hvor like er egentlig en banan og en penis? Hva lærte du i din seksualundervisning? Ble du forberedt på seksuelle eventyr og egen grensesetting på skolen?

Sammen med Omar Orhan Akhtar fra Rosa Kompetanse, Stine Sævik Dahl, nestleder i pedagogstudentene, Emma Nordtvedt fra Medisinernes Seksualopplysning og Leon Bafondoko, nestleder i oppvekstkomiteen i Trondheim, utforsker vi problemer med dagens seksualundervisning og hva som eventuelt bør endres. Har dagens lærere fått gode nok verktøy i utdanningen sin for å håndtere store og små, viktige og vanskelige spørsmål som de vil møte i klasserommet? Seksualundervisningen i skolen kritiseres stadig fra alle kanter av politikken, men likevel synes den ikke å endres. Hvem har skylda? Og ikke minst - hva er god seksualundervisning?

I løpet av debatten vil vi ta opp dine spørsmål om sex eller seksualundervisning. Det vil bli mulig å stille spørsmål på debatten, men har du noe du vil stille anonymt kan du sende det inn her:
https://forms.gle/hxJnMXALizhXcv4j7

Ingen spørsmål er for dumme!;)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler