Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 14. oktober 2022
Tid 22.00 - 00.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

[AVLYST] iris // Klubben

Konserten med iris den 30. september må dessverre avlyses på grunn av forhold utenfor artistens kontroll. Alle som har kjøpt billett skal nå ha fått en mail om refusjon! Dersom du ikke har fått mail eller har andre spørsmål kan du kontakte oss på: klst-pr@samfundet.no

Vilde Iris Hartveit Kolltveit, kjent under artistnavnet iris, lager utsøkt elektropop som beskrives som myk og ærlig, og hvor de dype følelser gjenspeiles i de varme, minimalistiske låtene hennes. Gjennom låtene sine forteller iris nære og ærlige historier om kjærlighet og tilknytning, samtidig som at de omfavner ensomhet og sårbarhet. 2019 var et enormt år for iris, som slapp sine to første EP-er “a sensitive being” og “femme florale”, som streamet over 4 millioner de første åtte månedene av hennes kampanje og høstet lovord fra internasjonal presse som Dummy Magazine og The Line Of Best Fit. Alle singlene ble listet på nasjonal radio, og låtene hennes har gått konstant på radio nasjonalt på både P1, P3 og P13 siden.

iris ble også kåret til Årets Urørt på NRK P3, og turnerte med AURORA som special guest på hennes Norges og Europaturnè i 2019 og spilte en rekke festivaler (SPOT, The Great Escape, By:Larm, Vill Vill Vest etc.) Gjennom turnèring med AURORA og spilling på flere festivaler i Norge og i Europa har hun bygget opp en fast fanbase. Under korona i 2020 har iris brukt tiden til å være i studio og skrive musikk til sitt debutalbum, og i 2021 slapp hun debutalbumet «love and other disasters» på GEMS.

I Februar kommer hun til Klubben på Samfundet!

"Gode låter, enda bedre album" - NRK P3
"Latest album cut To Be Mine (Is To Lose Your Mind) is a delectable, synth-driven wonder that rises to the top in a busy Europop pool" - Billboard

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler