Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 19. november 2021
Tid 20.00 - 22.00
Billett 140,-
Aldersgrense 18 år

The Rocky Horror Picture Show (1975)

Etter at en viss pandemi har gjort Samfundets mest sagnomsuste filmoppsetning umulig, kan vi endelig annonsere at vi denne høsten nok en gang skal vise kultfilmen over alle kultfilmer. Selvfølgelig akkompagnert av et fresende sceneshow og lettkledde amatørskuespillere!

Billettsalget åpner tirsdag 26. okt kl 15.00.

The Rocky Horror Picture Show inneholder alt man kan ønske seg i en film; romvesener, transvestitter, musikalnumre, undertøy og hud. Siden 1975 har denne ekstravagante filmen opphisset, fascinert og inspirert. Kulturutvalgets årlige feiring av utenomjordiske transvestitter i fusjon av film og opptreden er denne høstens høydepunkt, så møt opp i mørk dress eller drag og bli med på moroa. Vi lover deg det deiligste og heteste Rocky-show noensinne!

Dørene åpnes 60 minutter før showstart.

Anbefalte rekvisitter: ris, vannpistol, avis, toast, lighter, kortstokk, papirfly, dopapir og en sunn dose ekshibisjonisme. Deltakermanus kan kjøpes i døren for 30kr stykket.

VIKTIG INFORMASJON OM BILLETTER OG FILMKLUBBMEDLEMSKAP: For å kunne delta på arrangementet, man være medlem av Studentersamfundet Filmklubb/NFK. Dette er IKKE det samme som Samfundet-medlemskap. Ved kjøp av billett til showet får du filmklubbmedlemskap inkludert, men for at medlemskapet skal være gyldig trenger vi litt informasjon.

Registrer deg som filmklubbmedlem etter kjøp: https://bit.ly/2ZgchbN
(Showet arrangeres av Studentersamfundet Filmklubb. Inngang forutsetter medlemskap i filmklubben som er inkludert i billetten, men det må registreres i google-skjemaet før show.) Ikke registrer deg før du har kjøpt billett.

For eksisterende filmklubbmedlemmer for Høst 2021 vil det være mulig å kjøpe billett til medlemspris (70,-), men da kun på søndagsfilmene i Storsalen, altså ikke på nett.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler