Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 16. februar
Tid 21.30 - 22.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFiT: Baksaas + Høyer

Fredrik Høyer + Bendik Baksaas er en duo med to ganske ulike artister: Den ene er poet, den andre DJ. Denne fantastiske duoen skal nå gi Isfits publikum et forrykende digitalt live show på stream. Len deg tilbake med noe godt i glasset for en lyrisk og musikalsk aften med disse gutta i stuen din!

Fredrik Høyer + Bendik Baksaas er en duo med to ganske ulike artister: Den ene er poet, den andre DJ. Sammen utgjør de et band som utfordrer grenser. Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno har eksplodert hjerner rundt i Norge det siste året. I 2019 ga de ut det monumentale dobbeltalbumet Til alt ute. Nå kommer den dynamiske duoen til ISFIT21!

Som følge av koronasituasjonen i Norge blir dette arrangementet i likhet med resten av ISFIT21 digitalt. Det streames på Facebook Tirsdag 16.02.21 kl 21:30.
Vi gleder oss!!

Fredrik Høyer (f. 1988) er en jazzpoet fra Drammen, som også har blitt kjent som en fremadstormende dramatiker, gatekunstner og skuespiller, blant annet fra forestillingen Grønlandsūtraen på Nationaltheatret.
Bendik Baksaas (f. 1991) er en av landets mest karaktersterke elektroniske musikere. En minimalist til beinet. Med trommemaskin og sampler har han utviklet en spillestil der lekenhet og presisjon lar detaljene være hovedattraksjonen. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata Duets.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler