Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 17. februar 2021
Tid 20.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFiT: Vegar Tryggeseid

Vegar Tryggeseid er en norsk komiker blant annet kjent fra Humornieu. Etter utgivelsen av sin første bok Historien om Norge: År 10000 f.Kr til 2019 – De vanskelige årene, har han også etablert seg som forfatter. Boken er en humoristisk omskrivning av vårt lands lange historie, og bærer preg av Vegars unike humoristiske sans, som vi alle elsker. Nå kommer han til ISFIT21 for å lese høyt fra boken, og dele sine erfaringer som debuterende forfatter med oss. Det blir humoristisk høytlesning og en mulighet til å høre Vegars egne tanker om sin debutbok.

Som følge av korona situasjonen i Norge blir dette arrangementet i likhet med resten av ISFIT21 gjennomført digitalt. Det blir tilgjengelig på Facebook Onsdag 17.02.21 kl 20:00. Vi gleder oss!!

I Historien om Norge: År 10000 f.Kr til 2019 – De vanskelige årene byr Vegar Tryggeseid historien opp til dans med en viss eleganse og førlighet. Tryggeseids blikk for fortiden er impresjonistisk, faglig deregulert og ikke minst samtids- og framtidsorientert. Hans bok bryter hardt med tradisjoner, og er av en narrativ størrelse vi knapt har sett maken til innen sjangeren. Dette er vår samtid og framtid avdekket gjennom fortid.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler