Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 15. februar
Tid 21.00 - 22.15
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Miss Tati's Angola70

Miss Tati presenterer hennes ambisiøse prosjekt Angola70: et storband på elleve som har røtter i Angolas musikalske gullalder. Det som startet som et eksperimentelt bestillingsverk på en svett klubb i fjor, er nå blitt en helhetlig kulturell opplevelse som kombinerer Semba, Rebita og Soukous-musikk og dans. Med crispy perkusjonsinstrumenter, tydelige gitarer, sterk vokal og ikke minst dødelige rytmer, vil dette showet ta oss med på en reise til hjemlandet Angola. Sammen med musikere fra Bergen utforsker Miss Tati en blanding av Angolas historiske røtter og moderne dansemusikk.

Utenom musikken i seg selv, ønsker Miss Tati å sette søkelyset på hennes angolanske røtter og landets politiske situasjon gjennom de siste 60 årene. Folket har opplevd borgerkrig, korrupsjon, oppdagelse og utnyttelse av olje, men kanskje viktigst en kultur som blomstret frem i løpet av frigjøringen fra Portugal. Landet er fortsatt påvirket av den 27 år lange borgerkrigen, som førte til at Miss Tatis foreldre endte opp i Portugal. Det ble forbudt å snakke de angolanske nasjonalspråkene kimbundu og umbundu under den lange kolonitiden, men med sitt Angola70-prosjekt tar Miss Tati tilbake makten gjennom sitt musikalske mandat og synger på både portugisisk og de angolske nasjonalspråkene.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler