Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 15. februar
Tid 18.00 - 19.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFiT: The Cost of Knowledge

Hvem burde betale for utdanningen din?

Flesteparten av verdens fremste universiteter er enten privateide eller har private interesser, og har vanligvis dyre semesteravgifter som Ivy League og Oxbridge. Risikerer vi som et samfunn at bare de rike kan få tilgang til utdanning av god kvalitet? Kan dette kan føre til segregering av kunnskap og ulikhet i samfunn som bruker denne modellen? I denne debatten ønsker vi å diskutere myndighetenes rolle i finansiering av utdanning, og hvordan det påvirker kunnskapens opprinnelse og fordeling.

Med oss for å diskutere dette har vi:

Amir Sasson
Amir Sasson er prorektor på BI og leder for eksternfinansiert forskning og innovasjon. Han har en viktig lederrolle på en av Norges mest respekterte, privateide akademiske institusjoner. Hans innsikt i forståelsen av hvordan finansiering og skolepenger former både den akademiske kvaliteten og studentmassen er både verdifull og relevant.

Geir Røsvoll
Geir Røsvoll er leder av Utdanningsforbundet Trondheim. Gjennom hans rolle, og deltakelse i Genevéskolen gjennom Norges Utdanningsforbund og Den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO), er han kjent med det internasjonale politiske arbeidet som blir gjort for å sikre tilgang til utdanning.

Sunniva Folgen Høiskar
Sunniva Folgen Høiskar er den nåværende lederen for SAIH, Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond. SAIH er en av Norges største studentorganisasjoner for assistering og promotering av utdanning. De har lenge jobbet hardt mot å åpne dørene for høyere utdanning ved å tilby internasjonale stipend og lån.

Moderator: Magnus Fure Runnerstrøm
Magnus Fure Runnerstrøm har en Siv.ing i Energi og Miljøfysikk og en BSc i statsvitenskap. Under studietiden jobbet han som medlem og leder av Studentersamfundets debattkommite. I dag jobber han som prosjektleder i TrønderEnergi hvor han leder prosjekter innen forskning og utviklingsarbeid.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler