Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 16. februar
Tid 19.00 - 21.00
Billett 329,-
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Tegneworkshop med The Art Collective

Har du en yrende kunstner i deg? Eller setter du pris på å kunne koble ut med kreativ læring? Bli med på workshop!

Har du en yrende kunstner i deg? Eller setter du pris på å kunne koble ut med kreativ læring? Bli med på workshop!

The Art Collective holder til vanlig til på Grünerløkka i Oslo og drives av to kunstinteresserte venninner, Nora og Julie. The Art Collective sitt mål er å senke terskelen for kreativitet og gjøre kunstverdenen mer tilgjengelig for alle. I denne 1,5 timer lange tegne-workshopen vil man ved bruk av olje- og softpasteller få veiledning og innsikt i ulike tegneøvelser, kreativ praksis og hvordan man kan bruke disse teknikkene til kreativ avkobling.

Inkludert i billetten er et kit med det du behøver for å tegne hjemmefra som inneholder: kunstutstyr, tegneblokk, oppgaver og tote-bag. Kit vil sendes til din adresse. Billetter vil gjøres tilgjengelig fredag 29.januar klokka 15. Det er begrenset antall, så vær klar!

NB: Etter å ha fått billett vil ISFiT sende deg en mail med et skjema som må fylles ut for å få informasjon om hvor kitet skal leveres. Dette skjemaet må fylles ut innen 2.februar 2021 for å sikre at man får pakken i tide. På grunn av frakt knyttet til tegnekittet vil dette tilbudet kun gjelde for folk boende i Norge.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler