Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Snaustrinda
Snaustrinda
Dato 10. november 2020
Tid 21.00 - 22.00
Billett 60,- / 110,-
Aldersgrense 18 år

[UTSATT] Snaustrinda - Kampen for tilværelsen

Har du nokon gong lurt på korleis ei heilt vanleg veke med snaustrinda ser ut? Kva for konfliktar hadde oppstått og korleis hadde dei jobba for å løyse dei? Kven hadde vore allierte, kven lagar drama, og kven stiller sterkast i kampen for tilværelsen?

Snaustrinda Spelemannslag prøver ut realitykonseptet «Farmen» på årets haustkonsert og har fått i vekesoppdrag å lage konsert. Tida vert skrudd hundre år tilbake og staden er eit lite vestlandsk sel på fjellet. Her vert det val av storbonde, intrigar mellom instrumentgruppene, tvekamp og mykje, mykje drama. Deltakarane må forsvare sine alliansar og vise rå muskelkraft for å klare seg i den tøffe kvardagen – ja her vert det verkeleg kampen for tilværelsen!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler