Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 13. november 2020
Tid 21.59 - 23.30
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

[AVLYST]This Daze // KNAUS på KLUBBEN 21:59

De fire kjekke guttene i This Daze har bare spilt sammen i et knapt år. Men på denne korte tiden har de virkelig rukket å lage bølger i den norske musikkscenen.

De få singlene bandet har sluppet på et lokalt indielabel i Trondheim ble raskt plukket opp av NRK P3, og like før sommeren 2020 ble This Daze kåret til «månedens Urørt» av samme kanal. I vinter spilte de på den anerkjente showcase-festivalen Trondheim Calling, og prydet forsiden på Klassekampens musikkmagasin.

På senhøsten slipper kvartetten ny musikk, i form av singelen «Less About You» og EPen «This Daze». På Knaus vil du kunne høre dette materialet, og enda mer til.

Hvis latterlig catchy indierock er din greie, burde du absolutt unne deg et kjærkomment avbrekk fra eksamenslesning, karantenelivet og høstmørket. This Daze på hjemmebane blir en sann fest, og dere er alle invitert!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler