Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 17. oktober 2020
Tid 21.59 - 23.59
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ísa // Knaus på Klubben

ísa er et ungt band som svever høyt et sted midt i krysningspunktet mellom jazzrock, postrock, ambient- og indie-musikk.

Tekstene dreier seg rundt eksistensielle opplevelser i det å vokse opp, og kompliserte tankerekker man aldri kommer til bunns i, og gruppa jobber kollektivt og med stor tilstedeværelse for å gi noe helt spesielt ut til publikum; med store friheter hos hver utøver i tillegg til store arrangementer og særegne låter.

Bandet er tidligere studenter ved jazzlinja på Norges musikkhøgskole i Oslo, og har allerede vært på fire norgesturnéer i tillegg til en lang rekke enkeltkonserter på steder som Nasjonal Jazzscene Victoria, Molde Jazzfestival, Studentersamfundet i Trondheim, Norsk fjellfestival, Chateau Neuf og Oslo Jazzfestival m.fl., og ga april 2017 ut debutalbumet sitt, «Våren, om lenge». Den 16. november 2018 kom oppfølgeren, «Ska te å bynne» ut på AMP Music & Records.

«"Ska te å bynne" er en deilig medrivende skive som kommer med våre varmeste anbefalinger!» - Big Dipper

«Deilig norsk post-rock som nesten kan minne litt om gode gamle Kråkesølv og tidligere Urørt-vinner Sigurd Julius» - NRK P3

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler