Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Sekretariatet for Studentenes fredspris
Dato 15. oktober 2020
Tid 18.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Kunngjøring av Studentenes fredspris

Torsdag 15. oktober får verden en ny fredsprisvinner når Sekretariatet for Studentenes fredspris, Norsk Studentorganisasjon (NSO) og Studentenes og Akademikerenes Internasjonale Hjelpefond (SAIH) ønsker velkommen til kunngjøring av Studentenes fredspris’ tolvte vinner.

På grunn av smittesituasjonen har vi dessverre måttet beslutte å ikke ha publikum i salen under morgendagens kunngjøring av Studentenes fredspris. Vi beklager overfor alle som hadde gledet seg til arrangementet og håper dere vil følge med på streamingen på samfundet.no/live. Der vil programmet gjennomføres i sin helhet. Vi ser frem til å kunngjøre årets vinner!

Torsdag 15. oktober får verden en ny fredsprisvinner når Sekretariatet for Studentenes fredspris, Norsk Studentorganisasjon (NSO) og Studentenes og Akademikerenes Internasjonale Hjelpefond (SAIH) ønsker velkommen til kunngjøring av Studentenes fredspris’ tolvte vinner. Kunngjøringen finner sted på Studentersamfundet i Trondheim, men du kan også bli med oss på livestream på Samfundets YouTube-kanal og samfundet.no/live.

Siden 1999 har Studentenes fredspris blitt delt ut, på vegne av alle norske studenter, til en student eller studentorganisasjon som har gjort en særlig innsats for fred, demokrati og menneskerettigheter. Tidligere vinnere har hevet sin stemme, demonstrert, organisert seg og kjempet for bedre forhold i sitt hjemland. Neste vinner er inget unntak, og vi ser frem til å sette søkelyset mot enda en dagsaktuell og viktig sak som fortjener vår oppmerksomhet.

Program:
- Kunstnerisk innslag
- Velkommen ved leder for Sekretariatet for Studentenes fredspris, Thomas Gjedebo
- Kunngjøring ved leder for Fredskomiteen, Sunniva Folgen Høiskar
- Kunstnerisk innslag

Kunngjøringen vil bli etterfulgt av en panelsamtale i regi av Styrets debattkomité (SDK) rundt fredspris, menneskerettigheter, demokrati og vinners sak. I panelet vil vi blant annet ha med oss nestleder i Nobelkomiteen, Henrik Syse.

Vel møtt til kunngjøring av Studentenes fredspris!

Spørsmål om arrangementet kan rettes til announcement@isfit.no

Presse:
press-spp@isfit.no

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler