Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 9. oktober 2020
Tid 21.59 - 23.30
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Porto Geese // KNAUS på KLUBBEN 21:59

Bandet som befinner seg i et helt eget sjikte på den norske alternative rockescenen.

Med noen løse tanker om et psych-band møttes Joar Renolen og Bendik Øvrelid i studio. Resultatet ble noe helt annet, og vi elsker retningen det tok! Porto Geese har blitt et mangefasettert prosjekt, med elementer fra støyrock, alternativ indie, deathrock og industriell rock med tidvise glimt av post-punk og shoegaze. Vegger av støygitar og twangy synthmelodier

Siden prosjektet startet har duoen blitt et fullt band med en samlet bred erfaring fra den norske musikkscenen - både på scenen og i kulissene.

EP-en «Close» kom ut i begynnelsen av februar til lovord fra bl.a. Morgenbladet, Natt&Dag og diverse utenlandsk presse, og kort tid i forkant av by:Larm hvor de gruset publikum med to intense konserter - deres andre og tredje noensinne. Alt lå tilrette for en glitrende vår og høst. Så kom koronaen, og alle turnéplaner ble utsatt på ubestemt tid. Heldigvis har de ikke sløst bort nedetiden, og har bunkret seg i studio for å fokusere på neste utgivelse.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler