Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 10. oktober 2020
Tid 21.59 - 23.59
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Din Moris // Knaus på Klubben

Din Moris er lyden av å være ung, livredd og forelska. I en blanding av alvor og glimt i øyet kjennes bandet som et friskt og ærlig pust inn i den nordnorske pop-bølgen.

Deres debutsingel «Univers» som ble utgitt på Rohdos Records i april er naiv og søt, men låter samtidig stort nok til å fylle en festivalscene til allsang, enten det er via stream i karantene eller ute i frisk sommerluft.

Din Moris er tre østlendinger som synger på nordnorsk, og en finnmarking som prøver å holde på dialekten. Det er ikke lang tid siden Marius, Simen, Markus og Synnøve dannet Din Moris for å skrive poplåter som fenger og rører på ekte. Selv om bandet er ferskt er medlemmene på ingen måte noviser. Siv Jakobsen, Falkevik, Anna Kajander, Svarte Svaner og Fervent Mind er bare noen av gruppene Moris-gjengen har vært eller er innom.

I tillegg til den evige kampen for å ta førerkort, Nintendo Switch og generell prokrastinering nevnes Big Thief, No. 4 og Vampire Weekend som inspirasjonskilder

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler