Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Daglighallen
Arrangør Nybyggkomitéen
Nybyggkomitéen (Nybygg)
Dato 16. april 2020
Tid 20.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

[Avlyst] Nybyggprat

Samfundet skal bygge ut, og denne våren vil arkitektene fortsette arbeidet med utforming av nybygget.

Samfundet skal bygge ut, og denne våren vil arkitektene fortsette arbeidet med utforming av nybygget. Samtidig legges det fylling i Nidelva etter vedtak under Samfundsmøte 16. november 2019. Nybyggkomitéen inviterer til prat om nybygget og prosessene rundt et utvidet Studentersamfund.

Under Samfundsmøte den 19. januar 2019 ble det vedtatt at utgangspunktet for skisseprosjektet blir forslag 3 fra Nybyggkomiteens utredning for rom- og funksjonsprogram. Høsten 2019 har arkitektene arbeidet med utforming av tilbygget med intensjon om å møte medlemmenes ønsker og behov. Nybygget vil videre utformes denne våren.

Hver torsdag vårsemesteret 2020 vil medlemmer fra Nybyggkomiteen være i Daglighallen fra klokken 20-22 for å diskutere nybygg med de som vil høre mer om prosjektet.

Nybyggkomiteens utredning for rom- og funksjonsprogram samt andre dokumenter er tilgjengelige på samfundet.no/nybygg.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler