Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 15. februar 2020
Tid 23.59 - 01.29
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Ousu Leigh // Knaus

Unggutten og multitalentet Ousu Leigh startet sin musikalske reise med å bli håndplukket av by:Larm juryen til å spille på festivalen i 2019. Samme året opptrådte han blant annet på H&M Loves Music, Mela festivalen, Vær-Stolt-festivalen i Oslo og Vill Vill Vest festivalen i Bergen.

Debutsingelen hans «Notice» kulminerte i at Ousu Leigh ble månedens urørt på NRK P3, og blant topp tre i finalen om å bli årets urørt 2019.
I etterkant av debuten har han vært omtalt av Red Bull Music, 730.no, GAFFA, samt JaJaJas «Topp 5 norske artister å se i 2019”.
24. januar ga han ut sin debut "Chess EP». Den reflekterer en ung artist som jager en musikkarriere og prøver å holde seg på riktig vei, mens han forsøker å balansere det hele med romantiske forhold og andre utfordringer. EP ́en består av totalt syv spor laget de siste to årene, og er et produkt av "forskjellige faser han måtte gjennom for å finne sin sound".

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler