Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 25. januar 2020
Tid 23.59 - 00.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Eddy & Zino

Spol et par år tilbake. Et steinkast fra hockeyhallen på Furuset i Oslo har tvillingparet Eddy & Zino pløyd seg gjennom det meste av fritidstilbudet. Fotball, basket og dans, men ingenting er så givende som det bør være. Til slutt er det en fyr på Furuset Bibliotek som spør om ikke gutta kunne tenke seg å lage musikk. De ser på hverandre og nikker, og duoen Eddy & Zino er født. Nå har tvillingene signert med Sony Music, og 16. mars kom debutsingelen «Fortjener Mye Mere» med Hkeem.

«Fortjener Mye Mere» er en låt som definitivt har satt gutta på kartet, langt bortenfor Linje 2, retning Ellingsrudåsen. På debutsingelen har gutta fått med seg allerede godt kjente Hkeem, som også lot tvillingene skinne under sine liveshow på by:Larm i år. «Eddy & Zino kommer på som en siste energiutblåsning. Det er fest på scenen, rett og slett.», skrev Aftenposten.

Eddy & Zino er født i England for 16 år siden, og har flyttet med sin Gambiske mor mellom Norge og Storbritania siden de var små. Med familie begge steder var det naturlig at de plukket opp musikalske referanser fra begge hjemlandene. Og hører man etter, har begge satt spor i musikken. Mest åpenbart - norske tekster med hardt engelsk preg. Samtidig er det en stor andel britisk urbanmusikk i sounden, og i tillegg er det selvsagt masse Gambia i miksen. Og hører man riktig godt etter, så er det noe helt særegent som er vanskelig å tilskrive noe annet enn de to gutta helt selv.

«Å få muligheten til å jobbe i studio med Eddy & Zino må kanskje ha vært noen av de beste studio sessione jeg noen gang har hatt. Gutta er utrolig talentfulle og har det som skal til for å måle seg opp mot konkurrentene, selv som 16 åringer. Se opp for dem!»
- Hkeem

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler