Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Akademisk Radioklubb
Akademisk Radioklubb (ARK)
Dato 7. februar 2020
Tid 23.59 - 01.30
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Sjøgress

Sjøgress er et alternativt rockeband fra Grimstad, som ble startet opp av Lars Wikander og Julian Flaaten desember 2016 med en intensjon om å spille knallhard, rendyrket punk rock. Slik skulle det ikke bli: Kort tid etterpå rekrutterte de Tinus Øen på gitar og Tobias Thune Knudsen på bass, og i begynnelsen av 2017 var de igang med å utvikle sitt musikalske utrykk i en sliten, kommunal bandcontainer. Med tunge, enkle rytmer, harde riff, ville skape noe spesielt. Noe helt nytt. Og det har Sjøgress akkurat gjort ved å ta elementer fra Post- Rock og Post-Punk inn i Hardrocken.

Sjøgress er rett og slett hvis Kvelertak kastet opp The Cure. Ellers har Sjøgress har spilt på store som små festivaler, der iblant Treungenfestival, Bånn Gass Sommerfestival, Fjellparkfestivalen og ble egentlig booket til Hove Music Festival før de gikk konkurs.

Sjøgress har også varmet opp for flere store artister både nasjonalt og internasjonalt. Artister som Kvelertak og We Stood Like Kings har håndplukket Sjøgress til akkurat dette.

I 2017 slapp de sin debut-ep "Rust", som har fått særdeles gode tilbakemeldinger og anmeldelser, og i 2019 slapp de albumet "Jeg kaller det frelse" med Endre Kirkesola som produsent. Kirkesola har produsert og spilt i Green Carnation, og har jobbet med store navn som Immortal, Meshuggah og Abbath.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler