Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 7. september 2019
Tid 23.59 - 00.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Evigheten

Eksistensiell visepop fra Evigheten!

Evigheten spiller norskspråklig, elektronisk visepop med innslag av barokkmusikk, italiensk filmmusikk, svensk barne-tv og tidlig rytmisk funk. De er en del av den nye bølgen alternativ musikk som har kommet ut av Bergen de siste årene, og de har som mål å pushe rammene rundt pop-musikken. Dette viste de musikknorge når de i Juni denne sommeren solgte ut Landmark i den gamle havnebyen.

Evigheten består av låtskriver og produsent Njål Paulsberg (Young Dreams, Advanced Language, Put Your Hands Up for Neo Tokyo, The Megaphonic Thrift+) på vokal og synther, Kim Åge Furuhaug (Great News, Bloody Beach) på trommer, og de tre vokalistene Tonje Indrehus, Iselin Børve Toft og Mathilde Saunes-Skarsgaard (alle fra vokalensemblet Multa Paucis).

  1. april slapp Evigheten «Eksistensen»,som er første singel fra den etterlengtede andre EP´en «Heten» som kom i mai.

«Låten handler om en idé om at vi eksisterer for alltid, og at livet er den mest ekstreme delen av eksistensen, som et urolig unntak fra en ellers flytende og rolig tilværelse..» – Njål Paulsberg.

De har sanket inn en rekke gode anmeldelser for musikken sin:

"Dette er rene toner som kan gå fra å kjempe mot hverandre til å sammen skape rom for ettertanke og fred."

– Bergens Tidende

"«Turbulensen», som er gruppens eneste offentlige singel er stor pop-kunst. Referansetungt uten å miste egenart."

– STOFF

"Det er som om lydbildet deres har blitt fyldigere og varmere enn før, og selv Njål Paulsbergs typisk kjølige synth får en lunere klang. Magisk er det å se nye sider av et band som så vidt er kommet i gang."

– Bergens Tidende («Ikke alene»)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler