Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Styret
Styret
Dato 8. april 2019
Tid 17.00 - 19.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Infomøte om campus

I flere år har det vært snakk om campusutvikling, samlokalisering og utbygging på Elgeseter. På dette infomøtet sammen med Studenttinget og NTNU skal vi snakke om hva dette betyr i et studentperspektiv.

I løpet av de neste ti årene skal alle NTNUs fagmiljø i Trondheim samles fra spredte lokasjoner til én samlet campus i området rundt Gløshaugen. Flyttingen av campus betyr at nærmere 40 000 studenter og 7000 ansatte får sitt daglige virke sentralt i Trondheim. Kunnskapsdepartementet har en ambisjon om at samlingen kan bli en modell for fremtidige offentlige utbygginger i Norge.

Hva har egentlig campusutvikling å si for oss som er studenter? Hvem setter egentlig premissene for hva som skjer framover: Gunnar Bovim, NTNU-styret eller Kunnskapsdepartementet? Hva skal byggene inneholde, og hvem skal plasseres hvor? Og ikke minst, hvilken plass vil studentfrivilligheten få i nye campus?

Sammen med Studenttinget NTNU og NTNU arrangerer Samfundet infomøte om campus, hvor et bredt spekter av de involverte i campusprosessen kan gjøre oss klokere på hva utviklingen faktisk har å si for alle studenter - både nåværende og fremtidige.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler