Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Styret
Styret
Dato 17. mars 2019
Tid 23.59 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Søk Samfundetstyret!

Samfundets påtroppende leder tar opp nytt Styre! Søknadsfrist 17. mars kl. 23.59.

Søknadsfrist 17. mars kl. 23:59

Hei!
27. februar ble jeg valgt som ny leder av Samfundet, og trenger nå din hjelp. Er du en person som tør å si din mening, utfordre og stille spørsmål? Har du et stort engasjement? Har du lyst til å bidra mer til huset? Da burde du søke Styret ved Studentersamfundet i Trondhjem.
Styret har ansvaret for Samfundets politiske profil og representerer Samfundet utad. Ved siden av representasjon består styrets arbeidsoppgaver blant annet av å sette dagsorden gjennom ukentlige Samfundsmøter, høre og fremme medlemmenes sak og å sørge for at medlemmene kjenner seg som hjemme på huset.
Personer som ikke har erfaring fra Samfundet er like velkomne til å søke som dem med lang fartstid i Husets gjenger. Det eneste kravet er medlemskap i Studentersamfundet og dette kan selvfølgelig skaffes innen Styret tar over 17.mai og sitter i et år. Styret velges av leder, og godkjennes så av Storsalen. Den viktigste egenskapen er engasjement!
Høres dette spennende ut? Har du spørsmål, eller ønsker å søke? Ta kontakt med meg på styret-opptak@samfundet.no. I tillegg kan jeg kontaktes for en uforpliktende kaffeprat eller mer informasjon om hva et verv i Styret innebærer.

Søknadsfrist 17. mars kl. 23:59

Med vennlig hilsen
Frida Jerve, påtroppende leder.

Stillingsbeskrivelser

Nestleder:

Som nestleder vil du i stor grad få frihet til å forme ditt eget verv i tråd med styrets målsetninger, og du vil være lederens nærmeste støttespiller. Dine faste oppgaver er å være referent under Samfundsmøtene, lede styremøtene sammen med leder og ellers steppe inn for leder når det trengs. I tillegg vil du få anledning til å delta i kommunale og akademiske forum, og jobbe tett sammen med de andre gjengene på Huset.
Om du vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Sigrid Bergseng Lakså på nestleder@samfundet.no.

Huskoordinator:

Huskoordinator er ansvarlig for drift og praktisk gjennomføring av styrets arrangementer. Stillingen krever at du opparbeider deg god kjennskap til Huset, Samfundets gjenger og administrasjon. Det er huskoordinators ansvar å koordinere mellom styret og gjengene på Huset under Samfundsmøter og delta i tekniske forum på Huset.
For mer info om stillingen, ta kontakt med Håkon Eide på styret-huskoordinator@samfundet.no.

Arrangementsansvarlig:

Som arrangementsansvarlig har du ansvar for å planlegge og koordinere styrets arrangementer utenom Samfundsmøtene. Disse arrangementene innebærer blant annet Bydagen, SIGP og 17. mai.
For mer info om stillingen, ta kontakt med Hanna Arnesen på styret-arrangement@samfundet.no.

Økonomiansvarlig:

Styrets økonomiansvarlig har ansvar for styrets budsjett og den økonomiske driften av styrets aktiviteter. Du får oversikt over hele styrets program og setter dette i en økonomisk kontekst.
Vil du vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Tor Inge Urke på styret-oko@samfundet.no

Temaansvarlig:

Som temaansvarlig vil du være med på forme samfundmøtene og styrets politiske profil direkte. Du vil jobbe med å planlegge samfundsmøter, booke innleder og sette fokus på dagsaktuelle temaer. Du vil også jobbe tett med ansvarlig for styrets debattkomité, og dere to kommer til forme vervene deres sammen.
For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Magnus Fure Runnerstrøm på styret-temaansvarlig@samfundet.no

Ansvarlig for styrets debattkomité:

Som ansvarlig for styrets debattkomite vil du ha hovedansvaret for styrets debattkomite og fungere som en leder for styrets debattkomité. Et av dine ansvarsområder vil derfor være å sørge for god kommunikasjon mellom styret og styrets debattkomité. Du vil også jobbe tett med temaansvarlig, og dere to kommer til forme vervene deres sammen.
Dette er en ny stilling i Styret, og du vil få frihet til å forme vervet slik du mener tjener Samfundet best. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Magnus Fure Runnerstrøm, som har vært både temaansvarlig og ansvarlig for styrets debattkomité, på styret-temaansvarlig@samfundet.no

Tema- og PR-koordinator:

Tema- og PR-koordinator sitter sammen med ansvarlig for styres debattkomité i både styret og styrets debattkomité. Ditt ansvar er å sørge for at Markedsføringsgjengen har det de trenger for å utarbeide grafikk som representerer teamene som tas opp, og at onsdagsdebattene og Samfundsmøtene blir markedsført på en effektiv måte. Du vil også representere styret i Samfundets PR-forum sammen PR-ansvarlige i andre gjenger.
For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Mira Mack Omdahl på styret-pr@samfundet.no eller styret-tema@samfundet.no

Kommunikasjonsansvarlig:

Som kommunikasjonssjef vil din viktigste oppgave være å gjøre Samfundet mer synlig i media og overfor medlemmene. Stillingen krever at du aktivt jobber opp mot media, både lokalt og nasjonalt, og du vil være ansvarlig for at det som skjer på Samfundet blir presentert for omverdenen.
For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Karoline Bernklev på styret-presse@samfundet.no

Selv om Styret har mange forskjellige stillinger så er det en liten gruppe mennesker som kommer til å jobbe mye med hverandre. Det er derfor en selvfølge at man også jobber litt med alt Styret har å gjøre og at stillingene kun beskriver hovedfokusområdet til personen som innehar det
Søknader eller spørsmål om stillingene sendes til styret-opptak@samfundet.no. Søknaden bør inneholde litt om deg selv og hvorfor akkurat du bør være med i det nye Styret ved Studentersamfundet i Trondhjem.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler