Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 23. mars 2019
Tid 23.59 - 01.29
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Isak Shorty

Isak Shorty har et helt spesielt ønske som artist. Han ønsker å endre måten man går på.

Isak Shorty, eller Isak Kvamme, som han egentlig heter, har bare så vidt begynt å slippe musikk. Det har likevel skjedd en hel del rundt rapperen fra Ålesund. Det som begynte med enkelt studioutstyr på gutterommet og coverlåter, eskalerte fort til låter på Soundcloud, etterfulgt av egenutgitte singler som «Venna», «Vil ikke snakke med D» og «Vito», som alle ble sluppet i løpet av 2017.

Med singlene fant Isak Shorty stadig mer frem til sin egen stil, godt hjulpet av bestevenn og samarbeidspartner Halvard Ivarjord fra Plaster på Såret. Jord og Kvamme begynte samarbeidet sitt via Internett, og fant tonen umiddelbart lenge før de hadde møttes i virkeligheten. Da Isak endelig møtte Halvard i Stavanger satte de seg rett ned og jobbet med låten som ble «Vito» til de ble ferdige.

Isak slapp singelen «Gjengting» i mars 2018. Den samme våren vant han Musikkprisen 2018. Den nasjonale musikkonkurransen arrangeres som et samarbeid med blant annet Momentium som står bak Terminalen Scene, Sommerfesten på Giske, Jugendfest og Ocean Sound Recordings i Ålesund.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler