Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Styret
Styret
Dato 23. oktober 2018
Tid 11.00 - 12.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Lunsj med utenriksministeren: Samarbeid under press

Internasjonalt samarbeid er nødvendig for å sikre Norges sikkerhet og velferd, og for å løse de store verdensproblemene – som klima, migrasjon, sikkerhet og handel. Likevel er det multilaterale systemet under stort press, med blant annet maktforskyvninger, svakere demokratisk oppslutning og faren for handelskrig. Regjeringen har bestilt en ny stortingsmelding om Norges rolle og interesser i et multilateralt samarbeid. Målet med meldingen er å fremme forslag til hvordan Norge best kan ivareta sine interesser gjennom internasjonalt samarbeid i en tid preget av disse store utfordringene. Hvordan kan Norge på best mulig måte forsvare sine interesser i en tid der internasjonalt samarbeid er under press?

Dette blir tema når vi får besøk av utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Vi deler ut kaffe og baguetter fra sit, så kom til Klubben for en ekstraordinær lunsjpause! Arrangementet er gratis for alle.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler