Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 21. august 2018
Tid 23.59 - 01.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

girl in red

Marie Ulven er er en helt vanlig jente på 19 år fra Horten, eller, ikke helt vanlig, ettersom hun innehar et låtskrivertalent av de sjeldne, og har skapt en liten sensasjon av et musikkprosjekt.

I løpet av kort tid har oppnådd oppmerksomhet med låter som «summer depression», «i wanna be your girlfriend» og «say anything». De to førstnevnte ble anbefalt av NRK P3 Urørt i februar og har siden generert flere hundre tusen avspillinger på Soundcloud og Spotify, godt hjulpet av adds på lister som Fresh Finds og Bedroom Pop. Marie, som for tiden går på videregående, har siden 2015 skrevet og spilt inn musikk på rommet sitt hjemme i Horten. Her blandes alternativ pop og drømmende indievibber med tydelig upolert, lo-fi sound og ærlige, personlige tekster om hverdag og kjærlighet. Og det er tydelig at hun treffer en nerve, lyrics-videoen til «i wanna be your girlfriend» er sett over en million ganger på youtube siden januar, og kommentarfeltet formerlig flommer over av lovord.

Selv vil hun beskrive sin egen musikk som ufiltrert. Med kun seg selv involvert i den kreative prosessen hvilket deretter publiseres rett fra soverommet får det hele et naturlig, rått preg over seg. Inspirasjonen bak artistnavnet var en låt hun skrev til en venninne i rød topp hun var forelsket i. Opplevelsen med å senere få hjertet sitt knust satte i gang en iherdig låtskrivingsprosess hos Marie og vipps ble girl in red til.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler