Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 25. august 2018
Tid 23.59 - 00.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Charlie Skien

Charlie Skien kommer til Knaus!

Bak navnet Charlie Skien finner vi Andreas Høvset som de siste årene har vært en del av duoen Verdensrommet sammen med sin makker Vetle Junker. De to startet Verdensrommet i (2012) og er også kjent som to fjerdedeler av Softcore untd. som nylig slapp sin fjerde singel “Mye mere” på Eget Selskap, Vibbefanger og det New York-baserte labelet Cascine.

Charlie Skien dukket først opp som soloartist i duett/collaben med Mato Polo (Vibbefanger) på “Ikkje min feil” sommeren 2017, og var også å finne på EMIRs (SONY) singel “Hvis vi må”.

Tidligere i år slapp mannen med den karakteristiske, smått hypnotiske baroton-vokalen sin debutsingel “Gasslekasje”, og Høvset har både skrevet og produsert låten sammen med Mathias Humlen, kjent fra blant annet Sushi x Kobe og som artist under navnet Fakethias.

Høvset har vært i studio og jobbet med prosjektet vinteren 2017/2018 og har flere spennende samarbeid på gang.

-Det var deilig å endelig å slippe denne låten, jeg håper at folk kjenner seg igjen i tematikken til tross for at låten er abstrakt. Det kommer mer musikk utover høsten og jeg har bygget opp et live-sett rundt dette universet som jeg føler er mitt eget, avlutter Høvset.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler