Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 8. september 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett 180,- / 220,-
Aldersgrense 18 år

Great News

Som et av bandene norsk musikkbransje har høyest forventninger til i 2018, har Bergenstrioen Great News levert noen legendariske konserter på bl.a. by:Larm, Bergenfest og Øyafestivalen løpet av de siste årene.

Så langt i år har de spilt Euronsonic Noorderslag i Nederland, en av Europas største showcase-festivaler, Europa-turné og by:Larm. Foruten dette spiller Great News også på Øyafestivalen, Bergenfest, Bygdalarm, Fres, JaJaJa og The Great Escape i London og Vida Festival i Barcelona, m.fl.

Etter at Great News debuterte med singelen The Blind og utsolgt debutkonsert i hjembyen Bergen i 2015, har bandet sluppet flere kritikerroste singler som Love Her, Secrets, Diamonds og senest Never Get My Love som alle har hatt tung rotasjon på NRK P3 og P13.

Den 16. februar slapp dazepop-trioen sitt etterlengtede debutalbum «Wonderfault» på Eget Selskap, som fikk 5/6 av Bergens Tidende og terningkast 6 av Bergensmagasinet.

Great News er også kjente for sine energiske live opptredener og glade tilstedeværelse, og har høstet solide anmeldelser for sine konserter:

Kjemien mellom dem, og med publikum, er noe mange musikere bare kan drømme om.
– Terningkast 6/6, Gaffa.no

Så langt unna “fake news” du kan komme på en scene.
– Terningkast 5/6, by:Larm 2018, Dagbladet

Nummer 6 på listen over de mest lovende norske bandene i 2018
– Musikknyheter.no

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler