Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Dato 21. mars 2018
Tid 18.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Onsdagsdebatten: Skadelig åpenhet?

Angst! Depresjon! Panikk! Er psykiske lidelser blitt trendy?

Det siste årene har fokuset på psykisk helse økt. En rekke personer, både kjente og ukjente for offentligheten, har stått frem med sine psykiske vansker. Noen vil omtale det som ukritisk blottlegging, andre vil si det bidrar til å fjerne av stigma og tabuer rundt psykiske lidelser. Hvilke følger har det å ha sine innerste tanker eksponert i offentligheten?

I serier som “Jeg mot meg” ser vi ungdommer på sitt mest sårbare, populære bloggere står frem med spiseforstyrrelser, bøker skrives om tvangsinnleggelse og radioverter deler sin angst. Gjør dette det lettere for oss andre å håndtere våre egne vansker, når vi vet at vi ikke er alene? Hva skjer når skillet mellom det private og offentlige viskes ut, eller når det mest personlige for alltid blir liggende på nettet?

Dette er noe av det vi skal snakke om i “Onsdagsdebatten: Skadelig åpenhet?”. Med oss har vi Eline Skår, blogger og samfunnsdebattant, Roger Hagen, professor i psykologi ved NTNU, og Marius Rønning fra Mental Helse Ungdom Trondheim.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler