Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 10. februar 2018
Tid 22.00 - 00.00
Billett 170,- / 220,-
Aldersgrense 18 år

Hanne Hukkelberg

På sitt nye album ‘Trust’ har Hanne Hukkelberg fått med seg sine favorittvokalister, Ingrid Helene Håvik (Highasakite) og Emilie Nicolas som gjesteartister.

Hanne Hukkelberg er en av Norges mest vitale og særegne artister. Hun har levert kvalitetsmusikk til
musikkelskere over hele verden i en årrekke etter å ha mestret kunsten å bevege seg sømløst mellom sjangere med sin helt personlige sound - det være seg elektronisk knitre-pop akkompagnert av regnvær, lyrisk postrock med fryser- og stekeovnstrommer, eller eksperimentell Indie med bestikk-synth.

Fire autentiske album er blitt utgitt, rost og applaudert internasjonalt. Albumene har havnet på gjeve lister over årets beste utgivelser hos bl.a. NPR, Sunday Times og BBC, og Hukkelberg har lagt flere verdensomspennende turnéer bak seg. Som et resultat av dette kan det nevnes at hun på flere turnéer har vært oppvarmingsartist sammen med vennene i amerikanske Wilco, og at låten, ”Lucy”, ble laget i samarbeid med Disney til storfilmen Prins Caspian i Narnia Chronicles. Om man skal utheve én bragd her hjemme i Norge, må det være at hun har mottatt Spellemannprisen i Åpen Klasse for albumet Rykestrasse 68.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler