Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 9. september 2017
Tid 21.00 - 22.30
Billett 130,- / 180,-
Aldersgrense 18 år

Svømmebasseng

Svømmebasseng treffer deg med sin musikk slik deilig popmusikk bør, og huker seg fast med skamløse catchy melodier, deilige synth-lyder, drivende rytmer og treffende ærlige, hjerte-i-hånda-tekster.

Oslobaserte Svømmebasseng er kjent for catchy melodier i krysningspunktet mellom klubb og kommers — låter som griper fatt i deg enten du hører dem gjennom headsettetet eller på et svett dansegulv. Den drivende musikken til Svømmebasseng er inspirert av 80-tallspop, disco, indie og elektronika, og har fenget både publikum og presse siden debuten i 2014.

I mai 2017 slapp bandet sitt etterlengtede andrealbum "Broder", produsert av Kenneth Ishak (Heyerdahl, Beezewax) og mikset av Matias Tellez (Young Dreams). Platen har høstet gode anmeldelser og har sendt Svømmebasseng ut på en sommerturné som har gått gjennom Norge, Tyskland og Frankrike. Sist ut var Øyanatt i Jakobkriken i Oslo.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler