Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 31. mars 2017
Tid 23.59 - 00.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Lazy Queen

Lazy Queen spiller rock, høy rock.

Sounden er bygd på en grunnmur av støyete garage rock med lag av melodiske gitarriff, feedback og shoegaze-teksturer. Kombinert med Henrik Søbergs levering og intensitet, til tider mørke tematikk og energiske tilstedeværelse på scenen gir de inntrykket av noe som kan falle fra hverandre hvert sekund.

Bandet er frontet av Henrik Søberg som flyttet til New York for 5 år siden og Puerto Ricanske Reyson Morales. Henrik flyttet hjem til Oslo tidligere i år og har siden da ført bandet videre i hjemlandet. Den norske besetningen består av medlemmer fra Sauropod, Cloud og Bendik Bergestig Trio. De er allerede rukket å spille konserter på Revolver, Last Train og Maksitaksi, og har konserter på Blå i Oslo.

Siden deres oppstart i 2013 har de spilt utallige konserter i New York på noen av byens mest populære lokaler, sluppet singler og sist en EP på et label fra Seattle, turnert i Puerto Rico og fått positiv pressedekning fra både nasjonale og intensjonal presse

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler