Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 18. februar 2017
Tid 21.00 - 02.00
Billett
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ISFiT presenterer: Interrave

Dekker ikke studielånet reiselysten din? Fortvil ikke! På temafesten kan du ta deg en interrailreise gjennom 5 ulike kontinenter uten å bevege deg utenfor Samfundet.

  • 21.00: Leisure Suit Lovers @Storsalen
  • 22.00. Sarabi @ Klubben - billetter og mer info her
  • 23.30: Mathias Stubø Band @Storsalen
  • 00.30: Mathias Stubø (DJ) @Storsalen

Startdestinasjonen er Rundhallen sentralstasjon. Herfra kan du blidgjøre din indre polfarer ved å ta turen til Strossas Antarktis. Foretrekker du varmere breddegrader, kan du ta turen til jungelen i Bodegaen der du kan se studentene i sitt naturlige habitat. Reis videre til Selskapssidens Tokyo og hør på litt K-POP, rist på fjærene i Klubbens karneval i Rio, og rund av reisen med et glass vin og en baguette i Edgars Paris. Kle deg ut som en turist, oppdagelsesreisende, backpacker eller polfarer. Mulighetene er uendelige, så her gjelder det å være kreativ!

Storsalen vil være kveldens globaliserte Disco-venue, der kulturer fra alle verdens hjørner smelter sammen. For å feire mangfoldet vil det være en rekke artister som opptrer. Samfundets eget storensemble, funky freshe Leisure Suit Lovers starter kveldens musikalske fyrverkeri i Storsalen med Disco-klassikere. Hjernen bak Proviant Audio, Mathias Stubø, kommer til oss denne kvelden med hele to unike prosjekter som vil spilles i storsalen. Først blir vi servert en trio med seig Hip-Hop bestående av Stubø selv, Trommeslager Knærten Simonsen og gitarist Jørgen Kasbo. Kvelden i Storsalen avrundes med at Stubø spinner plater for oss. Dette blir Funky disco-grooves med subarktiske Soul train-vibes. Med andre ord: Rist på bekkenet som om det var unionsoppløsning!

Sarabi spiller også denne kvelden på Klubben og billetter kan kjøpes eksternt til dette arrangementet her. Fri inngang til temafesten er da inkludert ved kjøp av denne billetten.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler