Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Webutvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Fotogjengen
Fotogjengen (FG)

Gira på programmering og å skape noe visuelt? søk webutvikler i Fotogjengen

Vi tar opp nye webutviklere i gjengen vår!
Webutviklerne er en sosial undergruppe av Fotogjengen på Studentersamfunnet. For tiden samarbeider vi tett med fotografene for å skape en ny plattform som vil vise frem de fantastiske bildene som blir tatt i løpet av semesteret. I dette prosjektet bruker vi språk og rammeverk som React, Typescript, Java, Kotlin, Docker og mye annet kult! Du kan få muligheten til å bli med på et spennende prosjekt og sette ditt eget preg på nettsiden.

Du blir også en del av Fotogjengen, som er en liten og sosial gjeng på Samfundet. Vi tar bilder av alt som skjer på huset, blant annet konserter, debatter, samfundsmøter og mye mer. Hovedjobben din blir nettsiden, men om du har engasjement og interesse er det gode muligheter for å lære om foto i tillegg. Samt bidra under store begivenheter som ISFiT og UKA. Hvis du ønsker å være en del av dette spennende prosjektet, er dette en mulighet for å engasjere deg i programmering samtidig som du bidrar til å løfte frem minnerike øyeblikk fra Samfundet.
Det er en fordel om du har drevet noe med programmering fra før, men det viktigste er at du er interessert og ivrig etter å lære mer. Du vil få den opplæringen du trenger.

Det er utrolig viktig for oss at alle som blir tatt opp i gjengen har det gøy og føler seg velkommen fra starten. Derfor kan du forvente å få nye venner ganske fort. Du vil bli invitert på fester og hyggelige arrangementer. Kanskje et kveldsbad på skansen også. Vi er en gjeng som tar godt vare på hverandre!

Etter to og et halvt år i fotogjengen vil du se tilbake på den beste tiden i livet ditt. Du vil tenke at alt var over på et øyeblikk, men ikke fortvil for man er velkommen resten av livet. Grått hår har aldri hindret et comeback på dansegulvet under de gamles helg på UKA.
Nå har du lest litt om fotogjengen og begynner kanskje å bli fristet til å søke... Så søk da!

Bindingstid: 2,5 år
Har du noen spørsmål kan du sende mail eller ringe:
Sofie Hangeland Paulsen 47935655// fg-sjef@samfundet.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler