Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Videotekniker

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Videokomitéen
Videokomitéen (VK)

Har du lyst til å jobbe med video og live-produksjoner? Søk VK!

I Videokomiteen får du muligheten til å drive med alt av videoteknikk under ulike arrangementer på huset. Det innebærer flerkameraproduksjon på konserter, live videografikk (VJ-ing), streaming av møter og debatter, video i teater og filmvisninger. Som videotekniker jobber du på store og små produksjoner og arrangementer i husets mange lokaler, og fra og med i høst jobber vi også på de nye lokalene i nybygg. Arbeidsoppgavene er varierte, og kan være alt fra å stå på kamera, styre karaoke, produsere live video og skape kule visuals til band og DJ’er. I tillegg blir hele gjengen tatt opp i UKA, som betyr at du også får muligheten til å delta under Norges største kulturfestival! Du kan se mer av hva vi driver med ved å klikke på denne linken!

Vi er en relativt liten gjeng på rundt 25 aktive med et godt samhold og mye sosialt som skjer ved siden av jobbingen. Vi drar på hyttetur hvert semester, har spillkvelder og henger mye sammen.

Vervet krever ingen tekniske forkunnskaper og man vil få en grundig opplæring etter opptak. Etter å ha vært med i VK vil man sitte igjen med mye god sceneteknisk kunnskap og ikke minst masse gode vennskap og minner. Vi tar opp både gjengiser (1-årig verv) og funksjonærer (3-årig verv), hva som ønskes kan avklares på intervju.

Synes du dette virker spennende? Kom på sceneteknisk omvisning søndag 25. august kl. 19.00 og se hva vi driver med! Møt opp ved glassinngangen på Samfundet, så kommer vi og møter deg :)

Dersom du har noen spørsmål, kan du rette dem til vk-nestleder@samfundet.no, eller til Sofie på 482 99 269!

Vi sees på intervju!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler