Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern

Storsalen

Samfundets hjerte og sjel

Storsalen er stedet for de virkelig store anledningene. Her har fredsprisvinnere, verdenskjente artister, kongelige, og statsledere fra fjern og nær satt sine spor. Dalai Lama, hele den norske kongefamilien, og Sex Pistols har trollbundet publikum i denne sagnomsuste salen.

Dette rommet er hjertet i studentmiljøet i Trondheim. Her velges lederen for Samfundet, UKEsjefen og ISFiT-presidenten - tre av de viktigste vervene i studentmiljøet. Storsalen er også stedet for de legendariske UKErevyene, og under Samfundets 100-års jubileum høsten 2010 ble også en fantastisk jubileumsforestilling vist. Storsalen er stedet hvor du virkelig får den unike Samfundsfølelsen. Du kjenner den kommer krypende ved heftige debatter på Samfundsmøter, storslåtte festmøter og legendariske konserter.

Reservasjon på Samfundsmøter

Alle kan reservere plass for opp til seks personer på utvalgte Samfundsmøter. Reservering av bord åpner 48 timer før samfundsmøtet starter. Send mail til styret-huskoordinator@samfundet.no for reservering.

Dersom møtet starter klokka 19.00 en lørdag, kan du altså reservere fra 19.00 den foregående torsdagen. Du vil få en bekreftelse på e-post om din reservasjon har blitt godkjent eller ikke. Det er bare et gitt antall plasser som vil være mulig å reservere ved hvert møte, og i alle tilfeller gjelder førstemann til mølla–prinsippet.

Historie

For at du skal få et inntrykk av hva Storsalen kan by på, kan vi se oss litt tilbake i historien. I 1977 sto Sex Pistols på scenen og inspirerte pønkspirene i Trondheim. Jokke og Valentinerne ga alt på scenen i 1988. På 1990 tallet gjestet artister som Iggy Pop, Mötorhead og Faithless Storsalen. I 2001 kunne publikum danse til taktene fra Röyksopp, mens man i 2008 kunne oppleve de falmende 90-talls heltene Ace of Base. De siste årene har publikum danset med Erlend Øye, headbanget til W.A.S.P og sunget med Big Bang og Postgirobygget. Sist, men så definitivt ikke minst, har legendariske Åge Aleksandersen og Sambandet ved gjentatte anledninger gjort at flere tusen kan kalle seg ekte bartebystudenter. Kaizers Orchestra har også bidratt med å løfte taket i Storsalen gang på gang.

Sponsorer
Festivaler