Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern

Edgarprisen

Det er ikke å legge skjul på at Trondheim er en studentenes by. Med så mange studenter, spredt ut over forskjellige utdanningsinstitusjoner og campus, er det mye engasjement og vilje til å gjøre studietiden i byen til det beste den kan være. Dette ser vi igjen i en utrolig oppblomstring av organisasjoner og arrangementer med forskjellige tema, samt et voksent og sosialt miljø.

For å vise oppmerksomhet til dette, samarbeider Studentersamfundet i Trondhjem og Sør-Trøndelag Fylkeskommune, om å dele ut Edgarprisen hvert år. Dette er en pris som går til en verdig enkeltperson eller organisasjon som har tatt initiativ for å bedre studentenes tilværelse. For eksempel ved å bidra til å skape engasjement eller fremme det sosiale miljøet blant studentene i Trondheim. Prisen deles ut under et samfundsmøte i september.

Noen tidligere mottakere av prisen er Faddervaktordningen og NTNUI. Disse organisasjonene har bidratt til å øke engasjementet, Faddervaktordningen ved å engasjere studenter til å gi ut mat og vann i fadderperioden, og NTNUI ved å ha et bredt spekter av fritidsaktiviteter.

Nominasjonene til årets pris har allerede begynt å komme inn.
Vet du om noen som fortjener å blir bemerket for sitt engasjement, kan du sende inn din nominasjon med navn og begrunnelse til nestleder@samfundet.no innen 31.08.2015.

Sponsorer
Festivaler