Lyche er en restaurant og spritbar som drives utelukkende av frivillige studenter.
Om lag 100 engasjerte amatører jobber som kokker og barservitører og gjør sitt beste for at du som gjest skal få en hyggelig opplevelse.
Hos Lyche ønsker vi å legge vekt på mat og drikke av høy kvalitet.
Derfor har vi både et variert og godt gjennomtenkt utvalg.
Vi har fokus på å lage rettene våre fra bunnen av og med lokale råvarer.
I menyen oppgis det to priser på både mat og drikke.
Den førstnevnte er medlemspris for medlemmer av Studentersamfundet.
Denne gis ved fremvisning av medlemskap.
Velbekomme!
Åpningstider
Mandag - Torsdag
16.00 - 23.00
Fredag - Lørdag
16.00 - 02.00
Søndag
16.00 - 21.00
Småretter
Lychebrød
19,- / 29,-
Serveres med en skål aioli på siden. Kan serveres med vegansk aioli eller kryddersmør istedet. Vegetar, kan gjøres vegansk
Allergener: Gluten (hvete), sulfitt og egg (aioli)
Månedens Suppe
74,- / 89,-
Varierer etter sesong. Spør en av våre servitører om dagens suppe. Serveres med
Lychebrød og kryddersmør.
Allergener: Spør en av våre servitører
Burgere
Lycheburger
129,- / 154,-
Dobbel 179,- / 215,-
Saftig patty servert med syltet rødløk, bacon, tomater, aioli, cheddar, salat og potet på siden. Burgeren kan serveres med glutenfritt brød, og kan serveres uten ost og pistou (melkeallergi)
Allergener: Egg (burger, aioli, pistou - spor av egg i manchego), sennep (burger, aioli), sulfitt (burger, salatvinaigrette, løkkompott, aioli), gluten (hvete, rug, bygg): burgerbrød, selleri (burger peppermix), melk (burgerost, pistou). Det er svinekjøtt i selve burgerkaken.
Baren anbefaler: Dahls Pils
Spicyburger
134,- / 159,-
Dobbel 229,- / 189,-
Saftig patty toppet med salat, tomat, husets chipotle mayo og syltet chili. Alt innpakket i et luftig briochebrød. Som alltid kommer burgeren med en porsjon ovnsbakte, krydrete poteter og Lyches twist på pesto.
Allergener: Gluten (hvete, rug, bygg): burgerbrød, egg (burger, aioli, pistou - spor fra manchego), selleri (burger, peppermix), sennep (burger, aioli), sulfitt (burger, salatvinaigrette, aioli), melk (ost, pistou). Det er svinekjøtt i selve burgerkaken.
Søtpotetburger
99,- / 119,-
Dobbel 114,- / 135,-
Søtpotet- og bønneburger servert med syltet rødløk, granateplesirup, manchego, aioli, tomat, salat og potet på siden. Burgeren kan serveres med glutenfritt brød, og kan serveres uten ost og pistou (melkeallergi). Vegetar, kan gjøres vegansk.
Allergener: Gluten (hvete, rug, bygg, patty inneholder spor): burgerbrød, sulfitt (salatvinaigrette, syltet rødløk, aioli), melk (pistou, manchego), sennep (aioli, burger), egg (aioli, manchego, pistou - spor i manchego)
Hovedretter
Soppai
99,- / 119,-
Kremet soppai med feta, toppes med ruccula. Vegetar. Kan serveres med glutenfri paibunn.
Allergener: Melk (smør, fløte, feta - i paien), gluten (paibunn, kan gjøres glutenfri)
Baren anbefaler: Ju de Vie
Marrokansk Curry
99,- / 115,-
En spennende marokkansk curry basert på shakshuka, toppet med baba ganoush, en libanesisk aubergindip. Serveres med hummus og lychebrød.
Allergener: Sesam (hummus), sitrus, sulfitter
Baren anbefaler: La Garnacha Olvidada
Blåskjell
129,- / 154,-
Deilige hvitvinsdampede blåskjell servert i en kremet hvitvinssaus toppet med persille. Serveres med lychebrød og kryddersmør.