Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 2. November
Time 18:00 - 20:00
Ticket
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Samfundsmøte: Presidentvalg med Sirkus USA

This event will be held in Norwegian.

Få ting er så engasjerende som amerikansk politikk. Og kampen om landets demokrati har aldri vært mer dramatisk. Joe Biden snublet i debatten mot Donald Trump og måtte til slutt trekke seg som presidentkandidat (for et drama!). Nå er det Kamala Harris mot Donald Trump, og kampen om det Hvite Hus skjer i noen få avgjørende vippestater. For å lade opp til valgdagen kommer Fredrik Græsvik, Elin Ludvigsen og Eirik Bergesen til Samfundsmøtet for en engasjerende og underholdende kveld med amerikansk politikk i fokus.

Trioen har dekket alle president- og kongressvalg de siste 25 årene og lagde programmet Trumps Verden for TV2. De kjenner landet fra ute i felt og i maktens korridorer.

Situasjonen i verden er høydramatisk. Og USA er helt sentrale både for verdensøkonomien og i globale kriger og konflikter. Hvordan påvirkes situasjonen i Russland, Midtøsten og Kina? Og hva har alt dette å si for oss her hjemme i Norge? Med en blanding av gode historier og harde fakta tar Fredrik, Elin og Eirik deg bak kulissene i verdens mektigste land. Forstå mer av det som skjer i USA, og hvordan det hele ender.

Dørene åpner 17:45. Inngang gjennom hovedinngangen. Arrangementet er gratis for medlemmer, og 50 kr for ikke-medlemmer. Billetter kjøpes i døren.

Møtet streames på Samfundets YouTube-kanal. Møtet blir også lastet opp i sin helhet på YouTube-kanalen i etterkant.

Sakspapirer finner du: https://samfundet.no/saksdokumenter#styret.

For bordreservasjoner, send mail til styret-bordreservasjon@samfundet.no.

Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals